Skip to content

Konstituohet Komisioni i Apelimit i PD: Duke ndryshuar sot PDSH-në, nesër ndryshojmë Shqipërinë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Është konstituuar ditën e sotme Komisioni i Apelimit i Partisë Demokratike.

 

Kryetar i Komisionit të Alpelimit është vendosur Adriana Kalaja ndërsa katër anëtarët janë Elton Bano, Anxhela Malka, Ledio Nuraj dhe Gledis Çelaj.

 

“Sot u krye konstituimi i Komisionit të Apelimit ose Gjykatës së PDSH-së.Me kuorumin e nevojshëm të 4 anëtarëve prej 5 anëtarëve gjithsej, Gjykata e PDSH-së ka në përbërje:Adriana Kalaja – Kryetare,Elton Bano – Anëtar,Anxhela Malka – Anëtare,Ledio Nuraj – Anëtar,Gledis Çela – Anëtar.Më të vendosur se kurrë se vendimet tona do meren në respektim të Statutit të PDSH-së, për t’a bërë këtë të fundit,Më të bashkuarMë të fortë,Më të hapur.Duke ndryshuar sot PDSH-në, nesër ndryshojmë Shqipërinë.”- shkruan Floriana Garo.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë