Ka nisur në 8:30, protesta e studentëve të Universitetit “Fan Noli’ në Korçë. Protestës i janë bashkuar edhe tre shkolla të mesme.

Gjimanistët kanë bojkotuar mësimin dhe janë bashkuar me më të rritur në protestën që është shpërndarë nga oborri i universitetit në të gjithë qytetin.

Qeveria vazhdon të kërkojë dialog me studentët para se të ndërmarrë hapa për plotësimin e kërkesave të tyre, dialog që vazhdimisht po refuzohet.