Një tjetër person është shoqëruar si autor i dyshuar i grabitjes së kambistit në Korçë.

“News 24” raporton se tashmë personi është shoqëruar pikërisht për këtë ngjarje.

Nga ana tjetër një prej autorëve u ndalua në flagrancë pasi u përplas fizikisht me kambistin Shefqet Muço.

Dy autorët e tjerë u larguan me automjet bashkë me sasinë e parave që vodhën, dhe një prej këtyre dyshohet se tashmë është shoqëruar.