Skip to content

Korrupsion dhe krim i organizuar/ Gjyqtarja e Elbasanit bashkpunoi me avokatin për të favorizuar të arrestuarin

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Është arrestuar gjyqtarja Zamira Vyshka në Elbasan.

 

Për të është ekzekutuar masa e sigurisë “Arrest në shtëpi”. Zamira Vyshka ishte me detyrë gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor, Elbasan.

 

Vyshka akuzohet se ka marrë një sasi monetare më qëllim që të favorizonte në caktimin e masës së dënimit të një shtetasi të arrestuar.

 

Fakti penal i hetuar, lidhet me një rast të korrupsionit aktiv/pasiv në sistemin e drejtësisë (në qytetin e Elbasanit), ku persona të interesuar/familjarë të një shtetasi të arrestuar në bashkëpunim me avokatin mbrojtës, i kanë ofruar gjyqtarit të çështjes një shumë monetare me qëllim favorizim në caktimin e masës së dënimit.

 

Zamira Vyshka akuzohet për korrupsion dhe krim të organizuar.

 

Sakaq bëhet me dije nga Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar se është arrestuar dhe avokati I përfshirë në këtë rast Ilir Pashaj si dhe një familjar I të arrestuarit për të cilin kërkohej favorizimi.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë