Home RAJONI Kosova në seancë të jashtëzakonshme, vijon debati për programin e qeverisë

Kosova në seancë të jashtëzakonshme, vijon debati për programin e qeverisë

0

Kuvendi i Kosovës po mban vazhdimin e seancën e jashtëzakonshme ku pikë e rendit të ditës është debati parlamentar lidhur me parimet programore të Qeverisë për vitin 2017 -2020.
 
Seanca që kohë më parë ishte thirrur nga opozita, por nuk është mbajtur pasi që partitë në pushtet dhe kabineti qeveritar nuk kanë marr pjesë duke thënë se prezantimi i programit do të bëhet në momentin e finalizimit të tij, shkruan REL.
 
Për vazhdimin e kësaj seanca ka vendosur kryesia e Kuvendit, njësoj siç çka vendosur për të martën një seancë të re plenare.