Skip to content

KPK çon sërish në shkollë gjyqtaren që ishte në sitën e Vetingut

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi të pezullojë për një vit nga detyra prokuroren e Shkodrës, Marsida Frashëri dhe e dërgoi atë për të ndjekur programin e trajnimit sipas kurrikulave të miratuara nga Shkolla e Magjistraturës. “Në përfundim të këtij trajnimi, pas administrimit të rezultateve të arritura nga subjekti, Komisioni do të përfundojë procesin e …

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë