Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve certifikoi ditën e sotme rezultatin e 25 Prillit në të 12 qarqet e vendit. Pavarësisht akuzave publike Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim nuk kanë parashtruar asnjë ankesë në mbledhje dhe ndoshta do ta bëjnë një gjë të tillë brenda afatit 5 ditore që kanë për t’u drejtuar në KAS. …/faxweb