Nga Rabina Khan* Në fillim, ai ia nisi me fjalët: “Çfarë dreqin ke që po sheh?” Burri më bërtiste mua dhe shoqes sime teksa udhëtonim në metro në lindje të Londrës. Pastaj u ngrit në këmbë dhe erdhi përballë meje duke bërtitur, “Kur***e muslimane”, duke e shoqëruar me një varg të gjatë abuzimi të neveritshëm […]