Kryeministri Edi Rama këtë të premte kishte njoftuar se do të ishte në Fier, ndërkohë që simpatizantët e Partisë Demokratike kanë dalë në protestë në rrugën hyrëse të qytetit.

 

Protestuesit i kanë vënë flakën gomave pranë një karburanti në Roksovec, duke rritur rrezikshmërinë për kalimtarët dhe banorët e zonës.

 

Simpatizantët mbajnë në duar pankarta ku shkruhet “Rama ik” dhe kanë bllokuar kalimin  për automjetet në të gjithë zonën.