Kryeministri Edi Rama ndodhet sot në Turqi për të marrë pjesë në TRT World Forum. Në fotografitë e publikuara në Facebook shfaqet pranë presidentit Erdogan.

“TRT World Forum është një platformë e njohur për cilësinë e debateve mbi axhendat globale dhe rajonale, e cila mbledh çdo vit në Stamboll politikëbërës e vendimmarrës të lartë“, shkruan Rama në postimin e tij.

 

Kryeministri shoqërohet në këtë takim nga ministrja e Infrastrukturës Belinda Balluku dhe ajo e Turizmit Mirela Kumbaro.