Suedia nuk ka arritur të integrojë numrin e madh të emigrantëve që ka pranuar në dy dekadat e fundit, duke rezultuar në krijimin e shoqërive paralele dhe dhunën e bandave, tha kryeministrja Magdalena Andersson, e cila ka nisur një sërë nismash për të luftuar krimin e organizuar. Në fillim të muajit, shumë suedezë u befasuan […]