Kryesia e Partisë Demokratike vendosi sot te thërrasë mbledhjen e Këshillit Kombëtar me 20 qershor.

Gjate mbledhjes qe nisi qe ne oret e pasdites, forumi me i larte vendimmarres i selise blu vendosi organizimin e procesit për zgjedhjen e kryetarit të PDSH.

Procesi zgjedhor drejtohet nga Komisioni Zgjedhor i Partisë;

Pranë Komisionit Zgjedhor, secili kandidat paraqet kërkesën për kandidim brenda datës 20 Qershor 2023;

 

Fushata zgjedhore zhvillohet nga data 24 Qershor deri në datën 27 korrik 2023.

 

Zgjedhjet për kryetar të PDSH zhvillohen në datë 29 korrik 2023.

 

Kuvendi i jashtëzakonshëm statutor zhvillohet brenda muajit shtator 2023.

 

N embledhjen e Kryesise se PD mungojne emra si Gaz Bardhi, Dash Sula, Sajmir Korreshi etj, ndersa Jorida Tabaku, Flamur Shehu dhe Oriela Nebijaj kane dhene doreheqjen ne mbledhjen e fundit dhe nuk jane te pranishem.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re