Dita dites edhe fluturimet ne vendin tone pe i kthehen normalitetit.

Me poshte jane Fluturimet e konfirmuara per daten 25.06.2020⠀⠀⠀⠀Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë:⠀⠀⠀⠀✈Air Albania (ZB 2001) Tiranë – Romë dhe kthim✈Wizz Air (W6 2882) Tiranë – Vjenë dhe kthim✈Wizz Air (W6 3845) Tiranë – Bergamo dhe kthim✈Wizz Air (W6 3841) Tiranë – Dortmund dhe kthim✈Wizz Air (W9 4466) Tiranë – Londer (Luton) dhe kthim✈Wizz Air (W6 3853) Tiranë – Piza dhe kthim✈Air Albania ( ZB 2003) Tiranë – Milano dhe kthim✈Albawings (2B 273) Tiranë – Perugia dhe kthim✈Air Serbia (JU213) Tiranë – Beograd dhe kthim✈Air Albania (ZB 2005) Tiranë – Bolonja dhe kthim✈Albawings (2B 231) Tiranë – Pisa dhe kthim✈Albawings (2B 231) Tiranë – Frankfurt dhe kthim⠀⠀Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀⠀⠀⠀Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀⠀⠀


Previous articleAnalisti i njohur ben parashikimin e fri kshëm për Shqipërinë: 10-20 vitet e ardhshme do të jenë shumë të vështira