Kujtimet e ish-Zonjës së Parë amerikane, Michelle Obama, kanë arritur deri më tani në kuotën e tre milion kopjeve të shitura, një rekord ky në llojin e vet, duke jua kaluar dhe lidërve të tjerë të famshëm në të njëjtën gjini.

Ndërsa gjërat e bujshme që ajo zbuloi në “Becoming”-un e saj, ishte ajo që 20 vjet më parë ka pasur një dështim dhe se më pas, me Barack Obama-n sollën në jetë dy vajza me mbarësim artificial.

Ajo përshkruan se si kanë luftuar dhe me varfërinë në fillimet e tyre martesore.

Për krahasim, kujtimet e ish-zonjës së parë Hillary Clinton, u desh një muaj për t’u shitur një milion kopje.

LIKE FAQES NE FACEBOOK PER LAJME TE NGJASHME