Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Në një qytezë pranë Algjerisë, një pjesë e shkretëtirës së Saharasë duket se ka “pritur” borën e parë për këtë vit.

Një fotograf i quajtur Karim Bouchetata, ka fiksuar pamjet mbresëlënëse, të shkrepura në një qytezë të quajtur Ain Sefra (në veri të Algjerisë).

Credit: Karim Bouchetata

Përgjatë natës termometri në këtë zonë të shkretëtirës ka rënë në minus dy gradë celcius, duke pritur dhe dëborë. Kjo është një ndër rastet e rralla kur ka rënë dëborë në shkretëtirën e Saharasë. Përgjatë 42 viteve të fundit, në këtë qytezë është parë dëborë vetëm 4 herë.

Ain Sefra njihet edhe si qyteza që shënon “dyert” për të hyrë në shkretërirën e Saharasë.

Credit: Karim Bouchetata
Credit: Karim Bouchetata
Credit: Karim Bouchetata
Credit: Karim Bouchetata
Credit: Karim Bouchetata

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re