Gjithkush për shkak të zemërimit ndonjëherë nuk mund të përqendrohet dhe mund ti dal vetja jashte kontrollit gje e cila mund te rezultoj ne gjera qe neve me vone nuk mund te na pelqejne aspak.

Sipas hulumtimeve, truri ynë kontrollon trupin tonë, kështu që mund të përpiqemi ta zvogëlojmë dhi.mbjen me disa truke të thjeshta.

Me siguri mund ta keni vënë re se pasi keni bërë një dush me ujë të ftohtë jeni ndjerë disi më i qetësuar.

Këtu nuk ka asgjë për tu çuditur. Uji i ftohtë i lejon trupit të përdorë oksigjenin në mënyrë më efikase.

Herën tjetër që mendoni se emocionet tuaja po dalin jashtë kontrollit, lani fytyrën tuaj me ujë të ftohtë.

Një opsion tjetër është të vendosni dorën nën kuba të ftohtë akulli