Roberta Metsola, Alice Kuhnke, Kosma Zlotowski dhe Sira Rego janë në garë për presidencën e Parlamentit Evropian për gjysmën e dytë të mandatit 2019-2024. Nënkryetari i Parlamentit, Pedro Silva Pereira (S&D, Portugali) shpalli emrat e katër kandidatëve në plenare të hënën mbrëma, pas mbylljes së afatit të aplikimit për raundin e parë të votimit. Roberta […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re