Me shumicë votash nga delegatët e pranishëm në sallën e Pallatit të Kongreseve, demokratët kanë zgjedhur 5 drejtuesit e punimeve të Kuvendit gjatë ditë së sotme.

Njësoj si në Kuvendin e 11 Dhjetorit, në krye të këtij komisioni qëndron Belind Këlliçi, ndërkohë që anëtarë janë Albana Vokshi, Edmond Spaho, Ervin Minarolli dhe Ivi Kaso.

Komisioni i drejtimit të punimeve të Kuvendit, dhe sekretariatit teknik:

Albana Vokshi

Edmond Spaho

Ervin Minarolli

Ivi Kaso

Belind Këlliçi (drejtues)

Ledio Nuraj

Minushe Lazaj

Nada Daullja

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb