Pyetje: Kush e ka shoqëruar deri në ambientet e policisë dhe orarin? Vendimi u dha në dy të natës…

Avokati: Në respekt të vendimit të gjykatës dhe ligjit, unë jam njeri i ligjit dhe duhet të jemi më të vëmendshëm për raportin e njeriut me ligjin.

Që nga momenti që jemi njohur me kërkesën e SPAK e deri te arrestimi të gjitha veprimet kanë qenë të mirëmenduara. Nuk kemi qenë të pranishëm as në vetëdorëzim…
Masa e sigurisë merret në dhomë Këshilli, dhe vleftësimi bëhet në praninë e mbrojtësit ligjor. Masa është marrë në fshehtësi dhe duhen kaluar procedura deri te ne.

Mos të ecim me idenë se avokatia nuk shkon drejt së drejtës.

Pyetje: Trupa policore duhet të ndiqte hap pas hapi Bllakon, ai nuk u gjet në shtëpi. Si shpjegohet?

Avokati: Që në momentin që është njoftuar për aktin e ekzekutimit, e kanë marrë në telefon dhe i kanë thënë orarin.
Kur kam paraqitur prokurën kam pasur rrebesh telefonash sa mu desh ta fik.

Pyetje: Në cfarë ore ishit në dijeni për masën e arrestimit pasi vetëdorëzimi i tij është bërë në orën 02:42 të natës?

Avokati: Në orën 1 të ditës së nesërme, ai në mesnatë. Ai sapo e ka marrë vesh është paraqitur në polici.

(E.D/faxweb.al)

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb