Kush është ‘mbreti’ i rrjeteve sociale Sali Berisha apo Lulzim Basha? Përgjigjet eksperti

ekspert.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Blerim Gjeladini: Hera e parë në histori që Sali Berisha ishte në Top List e kaloi dhe kryeministrin Rama me pqëlqime.

Fevziu: Prandajka filluar Rama lëviz? Se i ikën vëmendja. Tani do fillojë të zihet prapë në Facebook.

Blerim Gjeladini: Basha rezulton 36.2% ndërs Berisha 63.&% Berisha. Këta janë individë që kanë bërë reagime vetëm në PD. Nga matjet që kemi bërë kemi dhe të lëkundur. Si mbështetje gjinore, Berisha ka mbështetjen më të madhe nga femrat. Basha ka mbështetjen e madhe të moshës së madhe. 51 deri 60 vjecc e ka Basha. Të rinjtë i ka Sali Berisha. Berisha ka kryesisht beqarët, të rinjtë. Ndërsa Basha ka gratë, Korcca dhe Gjirokatsra. Në Tiranë, 65 për Berishën, 35.93 për Bashën. Lezha 72, 27 Basha. Kukësi bën diferencën e madhe, 77.2%, përfshin dhe Tropojën. Edhe Dibra është e lartë. Mbështetjen më të ulët Berisha e ka në Gjirokastër, në Elbasan, në Vlorë, Korccë, e ka të ulët.

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë