Miratohet në Kuvend ngritja e Komisionit Hetimor për zgjedhjet e 25 prillit.

Ndërkohë Komisioni hetimor për Bechetti-n i kërkuar gjithashtu nga opozita është rrëzuar pasi nuk ka marrë votat e nevojshme për miratim.

Ngritja e Komisionit hetimor për zgjedhjet e 25 prillit u votua me 123 vota pro ndërsa Komisioni për Bechetti-nu rrëzua me 46 vota pro dhe 77 kundër.