Home Kuriozitete Ky është drejtori që i dhuron punonjësve 2000 dollarë për të bërë pushime çdo vit

Ky është drejtori që i dhuron punonjësve 2000 dollarë për të bërë pushime çdo vit

0

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

 

Të gjithë mezi i presim pushimet, sidomos kur kemi planifikuar një udhëtim. Një kompani amerikane e quajtur SteelHouse, i dhuron punonjësve çdo vit një shumë prej 2000 dollarësh për t’i shpenzuar me pushime.

Drejtuesi i saj Mark Douglas, e ka futur këtë strategji që prej vitit 2010, duke i dhënë punonjësve mundësinë, që të paktën një herë në vit të shijojnë siç duhet pushimet, edhe ata të cilët nuk kanë mundësi financiare. Sipas CEO-s kjo strategji e përdorur i jep kompanisë më tepër produktivitet, dhe punonjësit janë më të motivuar për të bërë punën. Më tepër se sa bonus është një investim.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë