Llalla:

Të jem i sinqertë e prisja, një vendim ishte i marrë shumë kohë më parë.

Për të qenë dhe njëherë më i saktë, hetimet ndaj meje filluan për korrupsion, nuk la veprim hetimor ka kryer, dhe rezultoi që e vetmja akuzë është ajo për mosdeklarimin e të ardhurave.

Normalisht që këto janë kosto të pushtetit, ndaj veprimtarisë sime jam i bindur që nuk kam ushtruar korrupsion.

 

Për t’ju bashkuar faqes sone në Facebook, klikoni like

loading…

/faxweb