Një alarm për lëndë eksplozive është përhapur pasi është gjetur një pako e dyshimtë pranë pallatit të Kulturës në qytetin e Vlorës.

Forca të shumta policie kanë rrethuar zonën dhe kanë larguar qytetarët e pranishëm për të shmangur ndonjë dëmtim të mundshëm.

Lajm në përditësim…/faxweb