LAJM I FUNDIT/ Auditimi i KLSH për pandeminë: Politika të gabuara nga Ministria e Shëndetësisë, ka pasur shkelje deri në pavërtetësinë e tamponëve

lajm-i-fundit-te-shtena-780x405-1.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Auditimi i KLSH për pandeminë: Politika të gabuara nga Ministria e Shëndetësisë për përballimin e pandemisë.

Kapacitete spitalore të pamjaftueshme për trajtimin e të sëmurëve me Covid-19. Pamjaftueshmëri e stafit mjekësor dhe pasiguri në vendin e punës. Shkelje deri në pavërtetësi të tamponëve. Fonde të pmajaftueshme dhe pamjaftueshmëri të materialeve mbrojtëse.

Vijon…

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë