Shembet me shpërthim të telekomanduar pallati 6-katësh në Durrës.

Ditën e djeshme banorëve të lagjes 13 në Durrës iu ka ardhur një paralajmërim nga ana e IKMT-së, e cila ju kërkon që “sot nga ora 12:00 deri në orën 16:00 të dalin nga shtëpitë, si dhe të lënë dritaret hapur dhe të ulin televizorët dhe çdo gjë tjetër në tokë”.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb