Gjykata e Korçës ka vendosur masën “arrest me burg” për Irena Zeria 46 vjeçarja e akuzuar që në vitin 1995 mbyti me duar foshnjën e saj 6 muajsh.

46 vjeçarja më datë 28.08.1995, në Diles, Greqi, ka vrarë duke e mbytur me duar, vajzën e saj 9-muajshe dhe më datë 05.03.1997 është arratisur nga Qendra e Paraburgimit të Femrave në Koridalo, Greqi, ku ka qenë me masë sigurie.

/faxweb

loading...