Mirembrema!

Për shkak të reshjeve me intesitet të lartë,  prurjeve të shumta të lumit Vjosë dhe për të mbajtur nën kontroll burimet ujore, gjatë orëve në vijim do të ketë kufizime të pjesshme të furnizimit me ujë.

Grupet e punës janë në terren dhe në gatishmëri për të eleminuar çdo problematikë që mund të shfaqet, si dhe për të mbajtur nën kontroll situatën.

Faleminderit!

 

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png