Sali Berisha:

Ndoqëm me vëmendje dhe me interes të madh, dhe me emocione të thella, fjalimin e presidentit të Ukrainës, këtij vendi, këtij kombi që po martirizohet për lirinë e Europës dhe të botës, në një agresion barbar të Vladimir Putinit, i cili theksoi se paraqet sot një monstër me fytyrë njerëzore, një kahil që e ekzekuton njerëz të pafajshëm.

Qëndresa ë popullit të Ukrainës është një frymëzim i madh për të gjithë ata që besojnë te liria. Padyshim që Shqipëria është e rreshtuar krah Natos, ajo që më lëndon shumë, dhe mund të them edhe që na turpëroi sot, është qëndrimi i dystuar i Edi Ramës, gjatë muajve të këtij agresioni barbar.

Nga njëra anë shprehet solidaritet me Ukrainën, dhe nga ana tjetër priomovohet projekti ruso-serb i Ballkanit të Hapur, që i hap rrugën uinfluencës ruso serbe në Ballkan. Ishte e turpshme shpallja e Edi Ramës për turistët rusë në Shqipëri, ftesa ndaj tyre.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb