Kryeministri Rama ka njoftuar pak minuta më parë se vendi yne ka siguruar 1 mln doza të vaksinës anti-Covid.

Vaksinat kineze janë siguruar nga marrëveshja me distributorin turk, pas vizitës së kryeministrit Rama në Turqi.

“Kemi siguruar 1 milionë vaksina të tjera. Kontraktuam për momentin gjysmë milionë doza brenda 60 ditësh. Sjellim sot në Tiranë 192 mijë. Për më shumë pas pak orësh në Rinas dhe kur ju them do t’ia dalim, mos e dyshoni kurrë që do t’ia dalim”, shkruan Rama.


Previous article‘Bonus spesa 2021’, mund të aplikoni edhe me një leje qëndrimi