Tensione të reja në Kosovë, kësaj here mbi flamuj! Gjithçka filloi më 10 tetor, kur media njoftoi se një prift nga rrethina e Beogradit hoqi flamurin shqiptar nga kulla e vrojtimit në Kosara.

Flamuri qëndron atje që nga viti 1999, kur forcat serbe u tërhoqën nga Kosova pas marrëveshjes së Kumanovës.

loading...

Nuk vonoi shumë që pala shqiptare të përgjigjej. Dy shqiptarë hodhën poshtë flamurin serb afër Leposaviqit, dhe njëri prej tyre më pas e shkeli atë në rrugë.

Florim Morina dhe Nuhi Bashota filmuan shkeljen e flamurit dhe Morina postoi pamjet në profilin e tij në Facebook. Në ndërkohë, regjistrimi është hequr.

loading...