Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme priti në Tiranë përfaqësues të Lartë të Departamentit të Shtetit, me të cilët është dakord për bashkëpunime të rëndësishme, me interes për shqiptarët.

Mësohet se Shqipëria është bërë pjesë e grupit të “Klubit 6 mujor”, çka domethënë, tanimë shtetasit shqiptarë mund të udhëtojnë drejt SHBA-së edhe nëse pasaporta e tyre skadon në 6 muajt e fundit para udhëtimit.

Njëkohësisht, edhe anasjelltas, shtetasit shqiptarë mund të kthehen nga SHBA drejt Shqipërisë mund edhe nëse pasaporta e tyre ka skaduar.

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re