Rastet e mungesës së energjisë elektrike në orët e para të mëngjesit po përseriten gjithnjë e më shumë në rrethin e Lezhës.

Edhe mëngjesin e sotëm si Lezha ashtu edhe Shëngjini janë zgjuar me mungesë të energjisë elektrike.

Sipas banorëve energjia në Shëngjin është ndërprerë që në oren 04.40.Nderkohe bashke me energjine u nderpre dhe furnizimi me uje te pijshem.