Vatra e zjarrit në malin e Shëngjinit në Lezhë është riaktivizuar sërish.

 

Terreni malor e ka bërë të pamundur që forcat zjarrëfikëse të arrijnë ta izolojnë vatrën e zjarrit.

 

Mësohet se në ndihmë të zjarrfikësve të Lezhës janë vënë edhe zjarrfikëset nga Tirana, Shkodra dhe Mirdita si dhe forca ushtarake.