Në seancën për gjyqtaren Enkeleida Hoxha, avokat Aldi Tabaku etj, trupa gjykuese e kryesuar nga Flora Hajredinaj, Erjon Hani dhe Erjon Çela, miratoi kërkesën e të pandehurve për gjykim të shkurtuar. Ndërkohë i pandehuri Isuf Tanuzi kerkoi perjashtimin e kryesues Flora Hajredinaj për shfaqje mendimesh në seancën paraprake ku nuk pranoi kërkesat e tij pavlefshemëri aktesh. Kërkesë kjo që do gjykohet nga 1 gjyqtar tjetër. Seanca ardhshme caktohet në date 17 nëntor 2021 , ora 11:00.

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re