Të paktën 79 persona u shuan nga një tornado shkatërruese që përfshiu një pjesë të Shteteve të Bashkuara dhe që presidenti Joe Biden e quajti një “tragjedi të paimagjinueshme”. Goditja më e rëndë ishte Kentaki, ku të paktën një qytet u rrafshua pjesërisht me tokë, me viktima që varionin nga Tenesi në Illinois. A devastating, […]

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png