Në këtë fushatë zgjedhore, partitë janë kujdesur edhe për imazhin e tyre.

Partia Demokratike sidomos, ka afruar ka zgjedhur disa kandidate, që përveç të tjerave, fitojnë pikë dhe me pamjen.

Të tilla si Ori  Nebiaj, Lediana Fratari, apo zëdhënësja e fushatës, Floriana Garo.

As LSI nuk ka mbetur pas, duke kandiduar disa vajza të reja.

Më e reja prej tyre, Anxhela Shenaj, është prezantuar një ditë më parë, duke replikuar me Edi Ramën dhe Damian Gjiknurin, pasi ajo kandidon pikërisht në Vlorë.

Ajo deklaroi se do ia bëjë Ramës dhe Gjiknurit në Vlorë jo tërmet, por qamet.