Nuk kam asnjë koment për ëkëtë çështje. Jam i suprizuar se LSI në Berat paska pasur më shumë anëtarë sa Partia Socialiste e Kinës. Partitë të merren me programe. Të japin llogari për premtimet që kanë bërë dikur. Po të merremi me çimkat e Vlorës dhe Shqipërisë është kohë e humbur.

Pyetje: Si iu kanë pritur në Vlorë?

Meta: Sa herë të përmendem në Vlorë, do vij të përgjigjem në Vlorë dhe jo nga Tirana. Vij nga një krahinë që ka sjellë 3 çeta në luftën e Vlorës, një ka qenë nga Skrapari. Nuk përtoj, po të sulmojnë..po të shpifin se po kam gabuar vij kërkoj falje.

Pyetje:Vizitat e shpeshta në Vlorë, është sfidë ndaj kryeministrit?

Meta: Kam respekt për Vlorën. Ia thashë. Fshati ku ka lindur presidenti ka sjellë një çetë të vetme. Kështu që për këtë është respekt. E kemi lidhjen historike dhe jo politike.

/faxweb