Ushqimet për të luftuar gripin janë një ndihme e çmuar kundër këtij problemi që në veçanti në këtë është shumë shqetësues.

Një mënyrë për të forcuar sistemin imunitar është favorizimi i prodhimit të citokinës, proteina të cilat mund të parandalojnë virusin e gripit gjenden tek peshqit.

Në veçanti është mirë të konsumoni peshq të pasur me omega 3, të pasur me selen, fruta deti si vongole dhe ostrike.

/shkollaeshendetit.com