Në emisionin “Zonë e Lirë” të gazetarit Arian Çani, në ABC News është bërë publik sondazhi  se çfarë kanë ndjekur më së shumti shqiptarët në ditët e fundit.

Në sondazh kanë marrë pjesë 1.500 persona dhe rezultatet janë: 62% e shqiptarëve kanë ndjekur Luizin e BBV, 21% çështja e FBI dhe vetëm 5% 21 Janarin.

Sipas avokatit Arjan Curri, kjo lidhet me sinqeritetin dhe kënaqësinë që sjell show, të kundërtën e asaj që jep politika.

Për  gazetarin Artur Zhejin, kjo lidhet me standartin e jetesës.