Pas shumë largimeve nga LSI drejt PS-së, duket se tashmë kanë filluar largimet edhe në radhët e demokratëve.

Djali i xhaxhait të kryedemokratit Lulzim Basha, Altin Basha, ka vendosur të anëtarësohet në Partinë Socialiste, duke u pajisur edhe me kartë anëtarësimi.

Lajmin e ka bërë me dije drejtuesi i qarkut të Tiranës, Ervin Bushati, duke publikuar dhe një foto, ndërkohë që kushëriri i parë i Bashës mban kartën në dorë.

Altin Basha është bërë kështu anëtari më i ri i Partisë Socialiste.

Ai është pajisur me një kartë anëtarësimi pranë Partisë Socialiste të cilën ia ka dhënë deputeti Ervin Bushati.