Lulzim Basha ka folur për botimin e librit të tij të parë “Misioni im”.

Lideri i opozitës thotë se këtë libër ka dashur ta shkruajë që kur ka qenë 10 vjeç por nuk ka mundur.

Ndër të tjera, ai zbulon edhe pasionin e tij të fshehur.

Basha thotë se ka qenë shumë i dhënë pas letërsisë dhe dëshira e tij e hershme ka qenë për t’u bërë shkrimtar.

vijon