Lumturia gjithmonë nuk vjen vetëm se me prezencën e dashurisë, po ajo nganjëherë vjen me buzëqeshjen e nënës,

apo me shikimin e ëmbël që ta bën prindi,

apo për shkak të një cope ëmbëlsire që ke hulumtuar pas saj gjatë kohë dhe në fund e gjen,

apo me prezencën tënde në mesin e një shoqërie ku aty nuk ndalesh të mendosh para se të flasësh,

apo nga një dhuratë e vogël që ta dhuron një person i shtrenjtë tek ti,

apo me shokun tënd që në kohë vështirësie qëndron me ty.

Lumturia nganjëherë vjen me prezencën tënde në familje,

apo me të qenurit krenar në sytë e prindërve tu,

apo me lindjen e fëmijës!

Lumturia është shumë e thjeshtë, mirëpo ne nuk dimë se si ta gjejmë në zemrat tona!!

Krijoni lumturi në brendësinë e juaj, para se ta krijojnë të tjerët për juve, e pastaj t’ua marrin duke ikur nga ju dhe ju të mbeteni të pikëlluar për një kohë të gjatë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re