Në një përgjigje të një thirrjeje të presidentit Zelensky për të ulur armët e biseduar, Putin iu drejtua drejtpërdrejt ushtarëve ukrainas dhe u bëri thirrje atyre që të kthehen kundër qeverisë së tyre. Presidenti rus pretendon se Rusia po lufton kryesisht kundër “nacionalistëve” dhe u bën thirrje forcave të armatosura ukrainase të dorëzohen. “Merrni pushtetin […]