Inspektoriati i lartë i drejtesisë ka dërguar një ekip të posaçëm në gjykatën e Elbasanit, pas publikimit të videove provokuese të saj në media.

Mësohet se ekipi i ILD-së do të fotografojë zyrën dhe ambientet e gjykatës së Elbasanit, për të parë nëse ato janë të njëjta me videot që postonte Kapedani në tik-tok. Vijon…

Për t’ju bashkuar faqes sone në Facebook, klikoni like

loading…

/faxweb