Një automjet që po udhëtonte në drejtim të Klosit doli nga rruga në fshatin Suç.

Dy personat të cilët po udhëtonin me mjetin e aksidentuar pësuan lëndime dhe u dërguan për ndihmë mjekësore në spital.

Policia mbërriti menjëherë në vendin e ngjarjes ku po jeton për zbulimin e shkaqeve të vërteta të aksidentit.

Paraprakisht dyshohet që shkak të jetë bërë lagështija në rrugë.