Mihal jani  dhe ilir Shabani janë 2 viktimat, punonjes te elektrikut  lushnje, që humbënjetën tragjikisht në Lushnje pas një aksidenti mbrëmjen e sotme.

Vijon…

 Loading …

/faxweb