Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, i kërkoi Parlamentit të miratojë shkarkimin e ministrit të Drejtësisë dhe të Drejtave të Pakicave Vladimir Leposaviq për deklaratat lidhur me gjenocidin e Srebrenicës.