“Kam bërë gabime në martesën time. Kam shkaktuar dhimbje dhe marr përgjegjësinë”. Me këto fjalë, guruja i IT-së, Bill Gates, i është përgjigjur prezantueses Savannah Guthrie në emisionin “Today”, i pyetur për arsyet që e çuan në divorcin e tij nga Melinda Franz Gates, pas 27 vitesh martesë. Në një intervistë për promovimin e librit […]