Subscribe

I ftuar në Spotlight me Alban Dudushin, në Vizon Plus, Jetlir Zyberaj, anëtar i Kryesisë AKR, përmes një lidhjeje Skype është shprehur lidhur me masakrat serbet në Kosovë, se tashmë kjo çështje duhet adresuar në Këshillin e Evropës.

“Republika e Kosovës, tashmë fatmirësisht ka edhe shtetin shqiptar në krah, duhet ta adresojë çështjen në Këshillin e Evropës. Rep. e Kosovës duhet të ngrejë fillimisht rezolutë dhe të prezantojë raport për falsitetin e raportit të Dik Martit. Në vitin 2011, edhe ma herët e kmei bëër këtë propozim. Z. Pacolli asokohe I ëhstë drejtuar me një letër edhe kryeministrit Berisha edhe presidentit shqiptar edhe atyre në Kosovë, por që fatkeqësisht nuk ëshët proceduar.”

loading...